top of page

Prestativo AS
Snakk med oss om dine planer!

Økonomi

Planlegg fremtiden

Om du driver en liten bedrift, en stor bedrift, eller bare er deg selv, så er det viktig å planlegge for fremtiden. Hvordan bygger du verdier? Har du sikret verdiene? Trenger du hjelp til å lage en strategi, et budsjett eller en fremtidsplan? Eller kanskje du bare trenger litt inspirasjon? 

Uansett alder så kan det være lurt å tenke på hvordan du faktisk ønsker at livet ditt skal bli,

litt ettertanke kan være bra :-)

Ta kontakt med oss, les mer her.

Prosjektledelse

Gjennomfør planen

Skal du i gang med et prosjekt, stort eller lite? Vi har erfaring innenfor prosjektledelse og har spesielt erfaring innenfor kreative salgsprosjekter og prosjekter der mange aktører skal samordnes. Kanskje trenger du en uavhengig partner for å viurdere teknologiske innkjøp eller partnere? Vi kan drive hele prosjektet eller være den eksterne pådriveren og samtalepartneren du som prosjektleder trenger. Ta kontakt med oss eller les mer her.

Digitalisering

Trenger du fornying? 

Du har sikkert hørt det allerede, tiden er moden for å digitalisere. Vi hjelper deg med å analysere arbeidsflyten i bedriften, kundekontakten, salgsprosessen og kan gi deg råd i forhold til hvor du har mest å hente. Digitalisering er mer enn å selge på nett - det handler om å effektivisere arbeidsprosesser og knytte kundene dine tettere til deg. Om du har et fysisk utsalgssted eller selger tjenester så er dette like aktuelt.. 

bottom of page