PRESTATIVO AS
Uavhengig rådgiving og strategihjelp
Har du en digital strategi?
Digital transformasjon handler ikke først og fremst om teknologi.  
Det handler om lederskap, strategi og nye måter å tenke på.
Heidi Kolstø har mange års ledererfaring fra både offentlig og privat sektor. Hun er utdannet ingeniør, med tilleggsutdanning innen ledelse og økonomi. Hun har også nylig oppdatert seg teoretisk innen digitalisering ved Columbia Business School. De siste 20 årene har hun gründet flere selskap innen teknologi, IT og regnskap. Nå er hun en uavhengig rådgiver for selskap og organisasjoner som vil utnytte muligheter med digitalisering.
Digitalisering er et skikkelig buzzord for tiden. Det er vel knapt en bedrift eller foretak som ikke har satt av midler i årets budsjett til et eller annet som man legger i sekkeposten "digitalisering". Eller kanskje har du ikke startet og da har du nok en følelse av at noe haster.

Den største feilen mange bedrifter og organisasjoner gjør når man skal i gang med digitalisering er å se på det som noe rent teknisk. Ofte skjer to ting: 

1. Du hopper på et nytt program som skal revolusjonere en del av driften din. Det er enten introdusert av en selger, av IT- avdelingen, eller kanskje fra en annen avdeling som har et prekært behov.
2. Du tar tak i din eksisterende drift eller deler av den eksisterende driften og ser på digitalisering som en ren effektiviseringsprosess, uten å se på helheten og hvor innsatsen kan gi størst effekt. 

Alt for mange (med gode intensjoner) kaster penger etter prosjekter som kun innebærer kjøp av nok et program i digitaliseringens navn. Uten å ha analysert hvor det er lurest å begynne eller hva som vil gi mest effekt. Uten å ha en overordnet strategi og plan.  Er din organisasjon digitalt moden?

Tjenester
  •  Strategi og prosessrådgiving.
  •  Analyse av KPI/datagrunnlag
  • Prosjektoppfølging
Tjenestene leveres ved hjelp av videosamtaler eller fysisk på lokasjon. 
Legg inn din e-post i rubrikken under, så vil du motta et svar med en link der du kan velge tid for en uforpliktende samtale
Prestativo AS, orgnr. 919 855 762, vår personvernerklæring