top of page

To Grunner Til At Du Bør Skaffe Deg Noen Passive Inntektskilder I Dag.

Hvem vil ikke ha en ekstra inntektskilde eller to? I dagens usikre samfunn blir det viktigere og viktigere å tenke på dette om du vil sikre deg økonomisk. 

1. Økte priser og utgifter

De aller fleste i Norge merker at rentene og prisene er gått opp og lønnen strekker ikke til som før. Mange står derfor ovenfor noen tøffe valg; klarer du å redusere utgiftene slik at du  får tilbake en balanse i økonomien? Betyr det at du må bytte bolig? Selge bilen? Kan du jobbe mer overtid? Skaffe deg en ekstrajobb?

2. Usikkherhet om jobb og fremtiden

Så lenge du er i en vanlig jobb så bytter du timene dine mot penger. Skulle du av en eller annen grunn ikke klare å jobbe lengre så vil inntekten din reduseres drastisk.  

Uansett om dette er fordi du selv ønsker å bruke mer tid med familien eller tenker at du ønsker å redusere for å gå over i pensjon. Det samme kan skje om du blir skilt eller blir syk. Det er skremmende hvor mange som får sjokk av hvor drastisk de må legge om hele livssutuasjonen sin i slike situsjoner.  Det er viktig å være forberedt fordi muligheten for at du på et tidspunkt vil komme i en av disse situasjonene er nesten 100% Har du da ikke sikret deg så vil du garantert slite.

Vil du ha hjelp til å komme i gang?

Mitt navn er Heidi Kolstø, jeg har tidligere jobbet som leder i både offentlig sektor og private bedrifter. Når jeg var 40 år ble jeg grunder og jobbet for meg selv. Først for noen få år siden gikk det opp for meg at jeg fremdeles byttet tiden min i penger og at dette aldri ville føre til frihet for meg.

Jeg startet et selskap som jeg nå fyller med ulike passive inntektskilder.  Det kommer til å hjelpe meg når jeg om noen år vil trappe ned på arbeid og ta ut det lille jeg får i pensjon. Dette vil gjøre at jeg slipper å redusere levestandarden min drastisk. 

Det jeg irriterer meg mest over er at jeg ikke fant dette ut for mange år siden, det er ingen hemmelighet at å bygge opp en stor nok passiv inntekt kan ta tid og krever litt av deg. Dette burde nesten vært pensum på skolen, det er en skam at de aller fleste går igjennom livet uten å tenke tanken på at dette er en mulighet.

Jeg har derfor bestemt meg for å informere om dette så godt jeg kan, slik at andre også kan komme igang for å sikre sin fremtid.  Jeg vil også gi gratis hjelp til så mange jeg klarer slik at nettopp du kan komme igang med dette tankesettet.  

Who Are We
bottom of page